Dinu Urse si Asociatii

POVESTEA NOASTRA

Dinu, Urse si Asociatii SPRL nu inseamna doar un brand cu o vechime de peste 15 ani in piata insolventei, ci si o echipa care s-a pastrat intacta si s-a dezvoltat organic in jurul nucleului initial.
In prezent, dupa nenumarate proceduri lucrate impreuna, intreaga echipa functioneaza ca o masinarie bine unsa, relatiile cu clientii nostril, precum si comunicarea interna si externa desfasurandu-se dupa reguli foarte bine stabilite.
Integritatea fiecarui membru al echipei este o realitate cu care ne mandrim si pentru care garantam.
Transparenta este avuta intotdeauna in vedere prin folosirea metodelor moderne de comunicare cum ar fi newsletter-ul si pagina web actualizata zilnic.
Atuul nostru principal este capacitatea de a oferi solutii integrate. Dinu Urse si Asociatii SPRL ofera solutii integrate, care acopera intreaga arie de expertiza dintr-un domeniu atat de complex precum insolventa. Echipa cuprinde experti pe domeniile cheie: juridic, economic-financiar, marketing si resurse umane.
Dinu Urse si Asociatii SPRL detine un portofoliu bogat in ceea ce priveste procedurile de reorganizare si redresare financiara a profesionistilor inca din perioada in care acest tip de proceduri erau numarate pe degete.
Oferim de asemenea solutii rapide de iesire din piata pentru cei ce vor sa isi lichideze afacerea in timp record.